Eesti mahlaturuliider A. Le Coq tõi turule kollase ploomi nektari, mis on valmistatud küpsete kollaste ploomide püreest. Kollased ploomid on oma magusa maitse ja vähesuse tõttu olnud eestlaste üks lemmikuid. Lisaks varasügisesele ploomihooajale saab nüüd uue Aura nektariga nautida kollaste ploomide pehmet ja siidist maitset aasta läbi.
Ploomid on tuntud ka oma tervislike omaduste poolest. Lisaks kasulikele mineraalainetele ja vitamiinidele sisaldavad ploomid pektiini, mis aitab organismist väljutada liigset vett ja soola, seob organismis mürgiseid aineid ning viib need organismist välja
Aura kollase ploomi pakendilt leiab lisaks tooteinformatsioonile ka tuntud toidublogi Nami-Nami asutaja Pille Petersoo kaks retsepti, kus oluliseks komponendiks on just Aura kollase ploomi nektar.
Pille Petersoo õpetab valmistama jäätisekokteili väikese ingverinüansiga ning klassikana tuntud rosinakisselli. Retseptid on lihtsad ja kiired ning ei tohiks valmistada raskusi ühelegi perenaisele.
Aura kollase ploomi nektaris on mahlapüree sisaldus 35 %. Lisaks uuele maitsele kuulub Aura laia kvaliteetmahlade ja -nektarite tooteperekonda veel 12 mahla ja nektarit.